team

Vi är DOERS

Vi har gjort det själva och även gjort våra misstag. Därför vet vi vad som är viktigt för att nå framgång och skapa resultat.

Varje DOER i manet kraft är specialist inom sitt specifika kompetensområde. 
Sammanlagt är vi en hjärtntrust som samverkar. 

Vi arbetar idag aktivt som VD, marknads & försäljningschef, rådgivare, styrelserepresentanter, mentorer, utbildare, inspiratörer och ibland även som interimchefer. 

Vi hjälper dig att se möjligheter, skapa möjligheter och förverkliga dina tankar och ideér. 

När du anlitar MaNet så får du en strateg men framförallt en DOER. 

MIKAEL ELDBLOM

Jag arbetar med 80/20 sälj- & ledarskapsträning, IPU träning, coachning och second opinion vid rekrytering. Min ledstjärnor är effektivitet, arbetsglädje och resultat. Medarbetarnas utveckling och engagemang skapas via delaktighet och tydliga mål. Mina ledord handlar om målstyrning, effektiv kommunikation och kontinuerlig uppföljning. Jag älskar att anta utmaningar, sätta en plan och fira segrarna. Både inom näringslivet och idrotten.

 

 

  

 

 Linkedin 
 076-1001978 
eldblom@manetkraft.se 
 
 
 
 Linkedin 
 070-7534600 
 lilja@manetkraft.se 

 

 

 

MATTS LILJA

Startat och driver ett antal företag. Arbetar idag som VD. Sitter i olika styrelser. Har ett extra stort intresse för elektronik och teknik

 

 

JOHAN LARSSON 

VD och styrelsemedlem. Driver eget företag inom ekonomistyrning och redovisning

 

 

 

 

 

 

 

 

 Linkedin 
 070-8627020 
 arndt@manetkraft.se

 

 

PETER ARNDT 

Strategisk affärsutvecklare, driver och är delägare i flertalet företag. Starkt engagemant i produkt och tjänstepaketeringar för en varumärkesbyggande helhet. Hittar möjligheter och lösningar där andra kör fast.

 

 

MIKAEL KINDBLOM 

Startat och driver ett antal företag. Bakgrund inom försäljning. Rutinerad styrelsemedlem och med ett stort engagemang för utveckling av både företag och människor. Varit årets mentor i Skåne.

 

 

 

 

 Linkedin 
 0479-536001 
kindblom@manetkraft.se